Lavista
Drukwerk

Bedrukken bij www.lavistabidons.nl

Je bent op zoek naar een manier waarmee jij het personeel kan ondersteunen tijdens hun teambuilding? Wat dacht je ervan om een bidon te bedrukken met het logo van het bedrijf? In dit geval spreek ik over het bedrukken bij www.lavistabidons.nl. Wij zijn namelijk een tijdje druk aan het zoeken naar een bedrijf waar wij onze bidons kunnen bedrukken voor het personeelsuitje. Het uitje wordt namelijk gestart met een sportdag, iets waar je een bidon goed voor kan gebruiken toch?

Lavista

Hierdoor heb ik van de week besloten om op het internet te gaan zoeken in de hoop het hier wel te vinden. In de stad werd ik er niet wijzer op aangezien ik niet wist waar ik het vinden kon. Op het internet had ik het met nog geen vijf minuten al gevonden! Ik was namelijk terecht gekomen op de website van www.lavistabidons.nl. Hier is het mogelijk om een bidon te laten bedrukken met het door jou opgegeven logo! Hoe ideaal is het dat je hier vrijwel niks voor hoef te doen?

Bidon

Snelle service

Door eerst met mijn collega’s te overleggen of dat dit een geschikt idee was ging er even wat tijd overheen. Gelukkig was iedereen hier net zo enthousiast over als dat ik was. Zodoende hebben we besloten om hier een flinke partij aan bidons te bestellen en tevens te laten bedrukken. Dankzij hun snelle levering en geschikte kwaliteit hebben wij vanmorgen de bedrukte bidons al op kantoor gekregen! Ik weet in ieder geval zeker dat niemand water te kort gaat komen tijdens de sportdag.