Als u een bedrijfsfilm laten maken wilt, waar moet u dat dan doen?

Mijn bedrijf draait nu een tijdje op volle toeren. Ik was nog steeds zo ontzettend blij de stap te hebben gezet om voor mijzelf te beginnen en genoot nog iedere dag met volle teugen. Nu het bedrijf op de rit was en goed liep was ik voornemens om een soort van officiële opening te doen. Dit was er tot nu nog niet van gekomen omdat ik niet zeker wist of het bedrijf wat zou gaan worden. Nu ik hier bevestiging in had gekregen en alles goed ging, was ik van mening dat ik dit aan de buitenwereld moest laten zien. Ik had al een datum geprikt en de uitnodigingen voor de gasten waren verstuurd. Nu was het nog aan mij hoe ik deze middag zou gaan aankleden. Ik was er zeker van dat ik visueel wilde maken hoe ik dit bedrijf had opgezet en hoe het is gaan groeien. Ik had gelukkig heel veel filmpjes en beeldmateriaal gemaakt in de eerste periode en dit zou nu heel goed van pas kunnen komen. Het idee was daarom om een bedrijfsvideo te laten maken. En ja, ik wilde dit niet zelf gaan doen maar door een bedrijf laten maken omdat ik het heel mooi en professioneel wilde doen. Als ik dit zelf zou moeten doen zou dit heel veel tijd kosten en hier had ik simpelweg geen verstand en geen tijd voor. Ik ging daarom op het internet zoeken naar een bedrijf die voor mij een video kon maken. Zo kwam ik tijdens het zoeken naar het juiste bedrijf op de website jlf.nl . Bij het openen van de website zag ik al direct dat ze gespecialiseerd waren in het maken van films, want het filmpje wat op de achtergrond speelde zag er zeer goed uit. Ik keek rond op de website en zag dat dit bedrijf al heel veel had gedaan. Er stonden zeer mooie voorbeelden van eerdere projecten en dit gaf mij een goede hoop dat ik hier ook mijn bedrijfsvideo kon laten maken en dat deze aan al mijn wensen en eisen zou voldoen. Ik keek de website verder door en las al de informatie die de website gaf. Dit was veel informatie waar ik wat aan had want de werkwijze van dit bedrijf om een bedrijfsvideo te laten maken werd mij duidelijk. Ik besloot contact op te nemen met het telefoonnummer wat stond weergegeven op de website. Ik kreeg een zeer aardige man aan de telefoon die mij uitnodigde voor een vrijblijvend gesprek om mijn ideeën te bespreken.

Als u een bedrijfsfilm laten maken wilt, waar moet u dat dan doen?

Een bedrijfsvideo laten maken is bij dit bedrijf geen enkel probleem

Tijdens het gesprek kreeg ik veel vertrouwen in dit bedrijf en werd ik er van overtuigd om hier mijn bedrijfsvideo te laten maken. De medewerker had veel creatieve ideeën en ik had er vertrouwen in dat de video geweldig zou worden.

Veel creativiteit en een goede samenwerking omschrijft dit bedrijf het beste

Het eindresultaat van de video is geweldig geworden en ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • Dit bedrijf heeft veel creativiteit om de juiste bedrijfsvideo te laten maken
  • De medewerkers van het bedrijf zijn zeer vriendelijk en kundig
  • De prijs om een bedrijfsvideo te laten maken is zeer gunstig

Ook een groot evenement op de planning waar u een bedrijfsfilm wilt laten zien? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf!