BHV cursus volgen met mijn collega’s

BHV cursus volgen

Heel goed geregeldBHV cursus volgen

Een BHV cursus volgen was iets wat ik al langere tijd graag wilde doen, maar hier nooit de kans voor had gekregen. Dit was tot ik van baan veranderde, want toen ik in mijn nieuwe functie begon, kreeg ik direct aangeboden om dit te doen. Daar heb ik dan ook direct ja op gezegd en een maand later was het zo ver. Op kosten van mijn baas ging ik onderweg naar de locatie van G4s. Deze was ik gelukkig heel erg in de buurt, dus ik hoefde er niet eens vroeger voor op te staan. Toen ik hier aan kwam, waren mijn collega’s er al en konden wij direct beginnen. Het begon met allemaal nuttige informatie, waarna wij zelf mochten gaan oefenen in praktijksituaties. Vooral door dit laatste had ik het idee dat ik erg veel heb geleerd die dag. Ook kon jij daardoor echt meemaken hoe het is als er zoiets zich voordoet.

Alles inbegrepenBHV cursus volgen

Zelf vond ik het ook fijn dat bij de bhv cursus die ik gevolgd heb, lunch inbegrepen zat. Hierdoor hoefde ik helemaal nergens aan te denken en kon ik mij volledig focussen op datgeen waarvoor ik er was. De instructeurs waren ongelofelijk aardig en konden alles heel duidelijk vertellen. Ik wil ook nog ooit graag een ehbo diploma halen en dat ga ik da zeker ook hier doen. Het is echt een aanrader, dus kijk snel eens op de website om erachter te komen of het ook iets voor jou is.