Denios: wereldwijd marktleider op het gebied van werken met chemische stoffen

Chemische stoffen

Bij het bedrijf waar ik werk, werken we veel met chemische stoffen. Omdat hier natuurlijk risico’s aan verbonden zijn, is er strenge wet- en regelgeving. Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving en als werkgever moet je hier dus voor zorgen. Dit gaat bij het ene bedrijf gemakkelijker dan bij het andere. Wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen moet je dus als bedrijf de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Niet alleen bij de behandeling van gevaarlijke stoffen maar ook op het gebied van de opslag. 

Wet- en regelgeving voor werken met chemische stoffen

Chemische stoffenIn het Bouwbesluit staan de minimale eisen waar je als bedrijf aan moet voldoen. De meeste bedrijven werken echter volgens internationale EN normen voor veilig werken met gevaarlijke stoffen. Denios is gespecialiseerd in de handeling en opslag van gevaarlijke stoffen. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn wereldwijd marktleider. In het assortiment vind je diverse producten op het gebied van de behandeling en opslag van gevaarlijke stoffen zoals chemische stoffen. Je kunt hierbij denken aan opvangtanks, gasflessenopslag, brandwerende opslagvoorzieningen en opslagmiddelen voor binnen en voor buiten het bedrijf.

Advies door de wereldwijd marktleider op het gebied van werken met gevaarlijke stoffen

Chemische stoffenIn ons bedrijf zochten we een nieuwe manier om chemische stoffen op te slaan. We hebben hiervoor contact gezocht met Denios. De veiligheidsexpert van dit bedrijf kwam bij ons langs om ons te adviseren. Hij was volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving en van de chemische stoffen waar wij mee werken.  Hierdoor kon hij goed met ons meedenken en ons adviseren over welke producten voor ons bedrijf het meest geschikt zijn. We hebben dit als zeer prettig ervaren en zijn zeer tevreden over de geleverde producten en service. Naast de opslagvoorzieningen kun je bij Denios ook terecht voor nood- en oogdouches, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere veiligheidsaccessoires.