Correcte zzp factoring inschakelen

Jouw zzp factoring goed en correct uitgevoerd hebben? Dan raad ik je aan om eens op de website van Finqle te kijken. Dit bedrijf heeft bij mij er ook voor gezorgd dat het werk netjes en vakkundig werd uitgevoerd. Ik had (helaas) onwijs veel last van niet betalende klanten. In het begin was ik hier ook niet specifiek mee bezig aangezien ik er wel vanuit ging dat het alsnog betaald werd. Helaas was dit niet het geval waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Door een incassobureau in te schakelen hoopte ik het alsnog voor mekaar te krijgen. Enige nadeel hiervan is dat je er niet  van op aan kan gaan dat de factuur ook echt betaald wordt.

finq - kopie

Andere mogelijkheden?

Uiteindelijk ben ik maar weer op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing. Wat dat betreft is een incassobureau geen slecht idee, alleen zit ik er niet op te wachten dat mijn naam aan dingen worden gekoppeld. Zodoende ben ik gaan zoeken op basis van zzp factoring. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Finqle. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe dat je een factuur kunt innen. Het prettige hiervan is dat ik mij geen zorgen hoef te maken of dat ik uberhaupt uitbetaald krijg. Zij zorgen er gewoon voor dat het werk netjes en vlot wordt geregeld.