Creatief met een aansteker

aansteker bedrukken

Ondanks de beperkte ruimte op een aansteker, is een aansteker bedrukken nog uitstekend te doen. Bij aanstekers.nl hebben ze jarenlange ervaring met verschillende opdrukken aanbrengen op een aansteker, dit kunnen zowel teksten zijn als afbeeldingen. Maar ook het logo van je bedrijf is mogelijk, je stuurt de afbeelding in die je erop wilt hebben en het bedrijf drukt deze op de aansteker naar wens. Want ook daarin heb je een ruime keus, om een geschikt model te kiezen.

aansteker bedrukken

Voordelen van een aansteker bedrukken

Natuurlijk heeft het zo zijn voordelen om een leuk model te kiezen en deze te laten bedrukken, het is veel voordeliger dan een marketingcampagne op internet en je bereikt er direct de mensen mee die je wilt bereiken. Voordeel van een aansteker is tevens dat je direct een gebruiksvoorwerp hebt, waar je klanten of relaties langer plezier van hebben. Een advertentie wordt vaak een keer gezien, een aansteker gaat vaak van hand naar hand en wordt dus meerdere keren gezien door verschillende mensen.

Aansteker in een hoes

Wil je klanten en relaties een iets luxer cadeau geven, dan is een aansteker in een hoes een leuk idee. Op de hoes van de aansteker kun je namelijk een leuke uiting laten bedrukken, dit kan net als op de aanstekers zowel een afbeelding of een tekst zijn. Je kunt ook eigen bestanden aanleveren, zowel in het zwart als verschillende kleuren kun je teksten laten drukken. De nieuwe technieken die worden gehanteerd, maken het mogelijk dat alles haarscherp wordt aangebracht op de aanstekers.