De Giroflex kantoorstoelen van Shiraz

logo shiraz furniture

In Zwitserland is ruim 140 jaar geleden de geschiedenis van Giroflex ontstaan. Het is het jaar 1872 en Albert Stoll opent een fabriek om de typische ronde stoeltjes te produceren. In 1919 begint zijn zoon aan de ontwikkelingen en de productie van de bureaustoelen. Hij ontwikkeld in 1923 de eerste draaistoel met vering waaruit later de naam Giroflex uit ontstaat. 

De Giroflex stoelen van Shiraz 

Het juiste kantoormeubilair is van essentieel belang om jouw kantoor en moderne en professionele uitstraling te geven. In de juiste werkomgeving zullen de werknemers die in het kantoor werken beter functioneren. De specialisten van Shiraz hebben al jaren ervaring op het gebied van kantoormeubilair waardoor zij in de loop van deze jaren erg veel kennis en ervaring hebben opgedaan. 

Bezoek de showroom van Shiraz 

Als de informatie die op de website van Shiraz te vinden is jouw aanspreekt maar je het lastig vindt om de juiste Giroflex stoel te vinden. Dan kun je voor deskundig advies telefonisch contact opnemen of een bezoek aan de showroom brengen. In de showroom zul je door een van de deskundige monteurs worden geholpen bij het vinden van de juiste stoel. Na aankoop zul je tot wel 7 jaar garantie ontvangen pop jouw aankoop.

Giroflex, designed to work

Zeer veel positieve reviews 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels kantoormeubilair aanbiedt hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het vinden van de juiste kantoormeubelen. Al deze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het meubilair en over de goede service die zij hebben ontvangen. Het bedrijf heeft daarom ook een zeer hoog klasgemiddelde en er zijn veel goede reviews van voorgaande klanten te vinden.