De mogelijkheden van Stellingstunt

Bent u op zoek naar bandenstellingen, magazijnstellingen, legbordstellingen, palletstellingen of onderdelen? Bij Stellingstunt heeft u diverse stellingen en toebehoren voor scherpe prijzen. Is uw magazijn overvol en bieden palletstellingen geen uitkomst? Bekijk dan de mogelijkheden van Stellingstunt. Dankzij de stellingen van Stellingstunt creëert u op eenvoudige wijze meer opslagruimte. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan de mogelijkheden voor uw bedrijf.

De voordelen van Stellingstunt

Stellingstunt is een gebruiksvriendelijke en makkelijke webshop waar iedereen eenvoudig de producten kan bestellen. Door een gespecialiseerde webshop wordt er een unieke, digitale mogelijkheid gecreëerd voor iedereen om gemakkelijk en zelfstandig een magazijnstelling naar wens te bestellen. Door de online mogelijkheid heeft u snel en makkelijk uw magazijnstellingen besteld, zodat u structuur creëert in uw opslag. U heeft keuze uit gebruikte stellingen, nieuwe stellingen, onderdelen, heftrucks, kledingrekken, stellingen met letterbakken, vloerdelen en andere restpartijen. Bij restpartijen moet u denken aan aantrekkelijke deals. De afgelopen tijd heeft Stellingstunt zich bezig gehouden met bijvoorbeeld de opslag van 15.000 banden.

Interesse in een samenwerking?

Bij Stellingstunt heeft u uw bestelling binnen 3 werkdagen op locatie, heeft u altijd de beste prijzen en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Staat de gewenste magazijnstelling niet op de webshop? Dan kunt u contact opnemen Trading Together. Of wilt u een offerte aanvragen? Dat kunt u doen door te bellen of een mail te sturen. Zo ziet u direct wat de mogelijkheden zijn en wat Stellingstunt voor u kan betekenen. Het is ook mogelijk om de stellingen te verzenden. De verzendkosten zijn gebaseerd op de hoogte van de stellingen en van de afleverlocatie. Wilt u de stellingen graag eerst bekijken voordat u een bestelling plaatst? Ga dan langs in Herveld, om de mogelijkheden te bekijken.