De waarheid over het kopen van YouTube-reacties

Het kopen van YouTube-reacties is een controversiële tactiek die die voor sommige video’s echt werkt. In het bijzonder in gevallen waarin je al meningen en voorkeuren voor je video hebt gekocht, kun je door het kopen van reacties het vermoeden verdrijven dat de weergaven van je video niet 100% organisch zijn.

Wees voorzichtig met valse opmerkingen

Het kopen van YouTube-reacties is een lastige aangelegenheid. Als je echte YouTube-opmerkingen koopt, kun je je video verbeteren, maar het kopen van valse opmerkingen van botaccounts kan een van de snelste manieren zijn om mensen af ​​te zetten voor je video en je succes op YouTube te beperken. Het kopen van YouTube-reacties is een manier om met het systeem te spelen. Als je valse opmerkingen van botaccounts koopt, krijg je vreselijke, spamachtige opmerkingen die gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd, zowel door je volgers als door de algoritmen van YouTube. Deze opmerkingen zullen je reputatie onder je volgers beschadigen en je aan de verkeerde kant van YouTube zetten.

De redenen om echte YouTube-opmerkingen te kopen

Hoewel er de voor de hand liggende nadelen zijn van het kopen van goedkope opmerkingen, kan het kopen van echte YouTube-opmerkingen de geloofwaardigheid en het sociale bewijs voor je video’s vergroten. Hier zijn enkele redenen om echte YouTube-opmerkingen te kopen.

1. Verhoging van betrokkenheid

Wanneer je reacties koopt, denken nieuwe kijkers die naar je video komen dat de video veel reacties oplevert. Dit maakt de nieuwe kijkers comfortabeler en sneller geneigd om in te checken met hun opmerkingen. Anderen zullen commentaar willen geven om het eens of oneens te zijn met de bestaande opmerkingen. Naarmate meer en meer mensen reageren op je video, stijgt deze in de zoekresultatenranglijst en zullen meer mensen het vinden en bekijken.

2. Overwin de negatieve opmerkingen

YouTube staat bekend om vooroordelen en vijandigheid. Sommige mensen gooien negatieve opmerkingen over je video online. Deze negatieve opmerkingen kunnen je video’s beschadigen. Hoewel je sommige van deze trollen kunt melden, is een andere tactiek om ze te overstemmen met positieve opmerkingen.

 

3. Zorg ervoor dat je gekochte weergaven er organisch uitzien

In normale situaties waarin echte mensen je video’s bekijken, zijn sommigen van hen verplicht om reacties achter te laten. Wanneer je echter weergaven of likes koopt, krijgt je alleen weergaven en vind-ik-leuks, maar geen reacties. Als je al meningen en voorkeuren hebt gekocht, kan het kopen van echte reacties voor Youtube ervoor zorgen dat het lijkt alsof je deze opvattingen en voorkeuren op een organische manier hebt verzameld. Hoe echte YouTube-reacties werken Dus je moet vermijden valse opmerkingen te kopen en voor de echte te gaan.

Hoe werken de echte YouTube-opmerkingen?

Normaal gesproken zijn ze afkomstig van freelancers die worden betaald om commentaar te leveren op je video’s. Dergelijke opmerkingen zijn erg moeilijk te volgen voor YouTube-algoritmen. Aangezien ze van echte mensen komen, zullen deze opmerkingen realistischer zijn, in vergelijking met opmerkingen van robots, die soms een massa verwarde woorden kunnen zijn die geen logische betekenis hebben.

 

Waar koop ik echte YouTube-opmerkingen?

Met bijna honderden mensen en bedrijven op het internet die YouTube-reacties verkopen, is het niet eenvoudig om echte providers van scammers te onderscheiden. Je moet verschillende aanbieders onderzoeken, hun websites bekijken en beoordelingen doornemen.