Logistiekconcurrent.nl

Alles op het gebied van dozen en verpakkingen kun je voor terecht bij Logistiekconcurrent.nl, of dit nu dozen zijn of folie om de dozen veilig te vervoeren in een vrachtwagen. Maar ook tape om de dozen dicht te maken of, of spanbanden om de lading te zekeren. Je kunt het niet bedenken of het is verkrijgbaar in de webshop, ook gripzakjes om kleine producten in te verpakken. Maar ook wanneer je op zoek bent naar grote plastic zakken, neem een kijkje en laat je verrassen.

Bescherm jezelf tijdens het werk

Je kunt met nog zulke veilige producten en materialen werken, toch ontkom je er niet aan om zelf ook persoonlijke veiligheidsmiddelen te gebruiken. Van een paar werkhandschoenen, tot pionnen voor langs de weg. Wat je ook zoekt om veilig te kunnen werken bij de Logistiekconcurrent.nl vind je het, een zeer uitgebreid assortiment. Ga niet meer naar verschillende winkels, alles onder een dak en voor een voordelige aantrekkelijke prijs. Kies ook voor het gemak van een locatie voor al je producten en materialen.

Logistiekconcurrent.nl

Maak je vrachtwagen compleet

Natuurlijk kun je niet zonder kwalitatief goede spullen voor je vrachtwagen, tijdens het vervoer is kwaliteit van groot belang. Maar ook de cabine van de chauffeur is belangrijk, hoe comfortabeler de chauffeur in de wagen zit hoe beter hij zijn werk kan doen. Bij Logistiekconcurrent vind je ook voor de cabine de leukste en belangrijkste producten, van een ruitenwisserblad tot een Michelin pop voor op de wagen. Ben je op zoek naar bepaalde stekkers, vind je een zeer uitgebreid assortiment in de webshop.