Fotograaf

Wil jij een prachtige drone video laten maken? Dan kun je het best terecht bij Dronepoint Nederland.

Met een drone kun je fantastische beelden maken. Het luchtvaartuig wordt bestuurd door een drone piloot, door middel van een afstandsbediening. Zo kun je het besturen en precies de beelden laten maken die jij maar wilt. Je kunt niet alleen een drone video laten maken, maar je kunt ook voor dronefotografie kiezen. Dronepoint Nederland beschikt ook over een samengesteld pakket met zowel drone video als fotografie erin.

Drone video laten maken

Ervaring met Drone video laten maken

Ik heb zeer goede ervaringen met Dronepoint Nederland. Zelf ben ik de eigenaar van een speelparadijs. Wij hadden laatst het hele pand vernieuwd en wilde er natuurlijk goede beelden van hebben om de bezoekers aan te trekken. Zo kwamen we op het idee: een drone video laten maken. Ik kwam toen bij Dronepoint Nederland terecht. Ik had via via gehoord dat ze daar mooie drone beelden kunnen maken. Toen had ik contact met ze opgenomen en het hele plan besproken. Het contact verliep zeer goed en ze wisten precies hoe ik het wilde hebben. Na afloop waren de beelden perfect geschoten. Door de drone kon je zo het hele speelparadijs zien. Zo kunnen de klanten van te voren goed zien hoe het er bij ons eruitziet. Hierdoor hadden wij een leuk introductie filmpje van ons vernieuwde speelparadijs kunnen maken. We hadden vele complimenten ontvangen toen we het filmpje online hadden gezet. Het was zeker een goede keuze om drone beelden te laten maken. En ben nog steeds erg dankbaar voor de mooie beelden die Dronepoint Nederland voor ons hadden geschoten.

Drone

Alles verliep netjes volgens wens. Het is zeker een aanrader om met Dronepoint Nederlands contact op te nemen als jij ook mooie drone beelden wilt hebben.

Voor meer informatie, bekijk de website.