Easee laders openen de wereld van het slim laden

Heb je pas een elektrische auto aangeschaft, dan wil je vast ook een handige en slimme Easee lader aan huis. Thuis je auto opladen, biedt zo zijn voordelen. Je bent altijd verzekerd van een vrije laadpaal dichtbij huis. Het is sneller om je auto te laden via een eigen laadpunt en daarbij ook nog eens goedkoper. Je gebruikt immers je eigen stroomnetwerk en betaalt dus de stroomkosten die je voor je stroomabonnement bij een energieleverancier betaalt. Produceer je daarnaast eigen stroom met behulp van zonnepanelen, dan laad je als het ware je auto gratis op. Easee thuisladers maken je duurzame wereld daarnaast nog wat makkelijker. Vraag dus nu je offerte aan bij Laadpaal Outlet voor deze handige laadrobots.

Easee done met deze laadpalen

Er zijn zoveel laadpalen en muurladers op de markt tegenwoordig, waarom zou je voor Easee kiezen? Laden met deze laadrobots brengt meerdere voordelen met zich mee. De laadpunten van dit bedrijf zijn laadrobots met veel slimme functies. Deze laders passen zich aan aan alle elektrische auto’s en alle elektriciteitsnetwerken. De laders barsten van de moderne technologie, maar zijn desalniettemin veilig en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast laad je met een Easee lader tien keer sneller op. De lader geeft vrijwel zeker het maximale laadvermogen. Daarbij kun je drie laadrobots gebruiken op een circuit. Meerdere auto’s kunnen tegelijk opgeladen worden, waarbij de stroom automatisch verdeeld wordt over de laadpunten. Hierbij overschrijft de totale belasting het limiet van de zekering nooit.

Meerdere fasen aansluitingen wordt ondersteund

De laadrobots van Easee kan zowel 1-fase als 3-fasen laden. Het laden tot wel 22 Kilowattuur wordt ondersteund. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laadpunten, is het aan te raden te beginnen met een laadpunt. Hierna kan er uitgebreid worden. Tevens zijn de laadpunten voorzien van internet door de ingebouwde 4G sim. Koop je een lader, dan krijg je gratis internetabonnement er als het ware bij.

Appje erbij en je alarm is overal bereikbaar

Er is ook een applicatie van Easee beschikbaar voor iPhone en andere smartphone gebruikers. Met de applicatie kun je eenvoudig je laadrobots beheren. In de app kun je overal ter wereld toegang krijgen tot de verschillende laadrobots en de faciliteiten. Je kunt er bijvoorbeeld de laadstatus bekijken, de statistieken inzien, het laden pauzeren of starten, het laadvermogen aanpassen, laadsessies inplannen, je apparaten beschermen en zelfs de kleur bij de rode laadrobots wijzigen.

Personaliseer ja Easee laadrobot zoals je wil

Het voordeel van deze Easee laadrobots is dat ze vrij klein en compact zijn. Daarnaast zijn de laders robuust te noemen. Tegen verschillende weersomstandigheden zijn de apparaten goed bestemd. Tevens kun je de frontcover aanpassen, wanneer je dat wil. Heb je een nieuwe auto of heb je de muren geschilderd, dan kun je een cover kopen in de kleur die je wil zodat je laadrobot altijd matcht bij zijn omgeving. Er zijn maar liefst vijf verschillende covers mogelijk. Ze zijn los te bestellen en gemakkelijk zelf te vervangen. Deze laadpalen zijn dus uitermate geschikt voor gebruik buiten en kunnen gemakkelijk in de omgeving worden opgenomen.