Een nieuwe leren schrijfmap en portemonnee

Een schrijfmap is een ander woord voor documentenmap. In zo’n map zit allerlei schrijfgerei, notitieblok en eventueel een vak voor laptop of tablet. Een schrijfmap is erg handig, om al je spullen netjes en geordend mee te vervoeren naar een afspraak. De inhoud van een schrijfmap is over het algemeen hetzelfde, maar er zijn wel verschillende maten en materialen. Denk kunststof of leer, maar ook een schrijfmap met of zonder handvat. Een schrijfmap leer bestellen voor jezelf, kan op verschillende websites. Wil je graag een schrijfmap en werk je hier veel mee voor werk, dan kun je vragen een je werkgever of hij/zij er een voor je heeft.

Schrijfmap als geschenk

Ken je een persoon, die binnenkort jarig is of voor kerst en is die persoon zakelijk. Dan kun je ook een schrijfmap geven als cadeau. Het leuke aan de vele schrijfmappen, is dat je ook een schrijfmap zelf kan gaan ontwerpen en personaliseren. Hierbij kun je ook kijken naar de duurzaamheid van het product. Kunt kijken of het materiaal gerecycled. Allereerst kun je kiezen uit een aantal indelingen van de binnenkant. Wil je een groot notitieblok erin of wil je een vak voor een laptop of tablet. Hiervoor zijn een aantal opties mogelijk. Niet elke optie is mogelijk, met elk materiaal dus let daar goed op.

Soorten portemonnees 

Voor man en vrouw zijn er verschillende soorten portemonnees. Voor portemonnees die er zijn:
– pasjeshouder: een portemonnee geschikt voor gemiddeld 9 pasjes. Anders is er ook een dubbele pasjeshouder.
– ritsportemonnee: dit zijn voornamelijk vrouwen portemonnees met kleuren en prints. Aan de bovenkant zit een rits.
– coin purse: deze portemonnee is geschikt voor al het contant geld, voornamelijk de muntjes.
– billfold portemonnee: deze portemonnee is speciaal gemaakt voor briefgeld. Het is een langwerpige portemonnee, met een groot vak.
– drukknop portemonnee: dit een portemonnee die zich afsluit met een drukknop, deze is geschikt voor pasjes als zowel contant geld.

Zo is er wel een goede portemonnee voor ieder.

Materialen voor een portemonnee

Bij de aanschaf van een portemonnee zijn er verschillende materialen, om uit te kiezen. Denk aan katoen, leer en kunststof zo zijn er nog meer verschillende materialen. Verder kun je ook kiezen of de stof bewerkt moet zijn met een bepaalde patroon of print. De meeste mannen kiezen voor een leren neutrale pasjeshouder en voor het gemak kiezen zij meestal zelfs nog bestellen, tenzij deze tegen komen in een winkel. Heren portemonnee leer bestellen, kan soms goedkoper zijn dan dat je deze koopt in de winkel. In de winkel betaal je namelijk ook nog voor de service.

Trendy heren portemonnees

Zoals je net als hebt gelezen, zijn er voor zowel vrouw als man verschillende soorten portemonnees. Zo is er wel een portemonnee voor mannen, die ver boven de andere portemonnees uitsteekt, namelijk de pasjeshouder, In de pasjeshouder kan je ongeveer 9 pasjes in doen en is makkelijk om mee te nemen in je broekzak. De materiaal die wordt gekozen is meestal kunstleer of echt leer. Echt leer gaat namelijk een stuk langer mee, dan dat je kunstleer koopt. Een portemonnee koop je namelijk ook, maar eens in de zoveel jaar en neem je over mee naar toe, dus het is belangrijk om een goede te hebben.