Een no cure no pay incasso systeem werkt!

Incasso

Uw facturen worden niet voldaan? Erg vervelend voor u en zeer te begrijpen dat u hier maar al te graag verandering in wilt zien. Dit kunt u ook daadwerkelijk verandering in brengen door een incassobureau in te schakelen. Bill incasso is u wat dat betreft graag van dienst om te assisteren en de factuur in te vorderen. Op basis van no cure no pay incasso invoeren is voor u een stuk prettiger, u hoeft van tevoren geen factuur te voldoen wilt u uw eigen factuur betaald zien worden.

Snelle handeling

Door bij Bill incasso een account aan te maken is het voor u ook mogelijk om hier een factuur in te dienen. Dit kunt u door middel van het online invoeren snel verwerken, tevens scheelt het u aardig wat papierwerk. Normaal gesproken dient u dit te kopiëren en het vervolgens per post toe te zenden. Allemaal verleden tijd nu dat wij het internet ook goed en wel in gebruik hebben!

Incasso

Betaling voldaan?

Uw debiteur heeft eindelijk de openstaande factuur voldaan? Het zal u vast en zeker verlichting geven dat de factuur is betaald. Door het vervolgens af te handelen zodat u ook weer verder kan ontvangt uzelf nog één factuur.

Incasso

Met deze factuur is het voor Bill incasso ook een afsluiter zodat zij zich op andere zaken kunnen richten. Op basis van no cure no pay incasso invoeren is wel erg gemakkelijk nu. Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent het invoeren van een factuur, bekijk dan de website van Bill incasso.