Entresolvloer
Soorten industriële vloeren
Een entresolvloer is in wezen een tussenverdieping in een gebouw dat niet direct is verbonden met de hoofdverdiepingen, of dat niet helemaal boven de normale vloerniveaus uitsteekt. Traditioneel worden deze tussenverdiepingen aangebracht vanuit bestaande trappenhuizen en via entresolvloerbalken en verticale schachten verbonden met de tussenverdiepingen via wenteltrappen. Sinds de komst van moderne bouwtechnieken en ontwerpen is het echter mogelijk geworden om deze entresolvloer te installeren zonder het gebruik van wenteltrappen, door pure technologische bekwaamheid. entresolvloeren kunnen hun doel dienen – het bieden van opslagruimte onder de entresolvloer- zonder het structurele vloernetwerk van een bestaand gebouw te belemmeren of te belemmeren. Vrije ruimte Als u mezzanines voor winkels in uw commerciële of kantoorruimte wilt opnemen, moet u ervoor zorgen dat de entresolvloer voldoende groot is voor de meeste goederen die erop worden geplaatst. Dit wordt meestal ‘werkruimte’ genoemd. Hoe groter de werkruimte, hoe efficiënter elke mezzanine in de winkel zal zijn.
Staalweerstand stal is een van de meest populaire materialen voor entresolvloer vanwege grote weerstand
Staalweerstand Staal is verreweg het meest populaire materiaal voor entresolvloeren omdat het de grootste weerstand biedt tegen beschadiging. Hierdoor hebben stalen mezzanines het potentieel om meer geld te besparen dan hun aluminium tegenhangers. Bovendien zijn stalen mezzaninevloeren zeer duurzaam en stabiel, waardoor er zwaardere lasten op kunnen worden geplaatst. Stalen mezzanines zijn niet alleen zeer duurzaam, maar ook zeer onderhoudsarm door hun solide constructie. Ze zijn ook bestand tegen extreme temperatuurschommelingen, waardoor ze een zeer goede keuze zijn voor magazijnen in warme klimaten.
Betonnen entresolvloer als openluchtopslag
Betonnen entresolvloer als u openluchtopslag moet bieden aan verschillende uitrustingsplatforms zoals vrachtwagens, is een betonnen entresolvloer de beste oplossing. Door hun lichtgewicht zijn betonnen mezzanines eenvoudig op te zetten, te transporteren en te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor magazijnen die snel operationeel moeten zijn. Ze zijn echter niet zo sterk als stalen mezzanines en zijn alleen geschikt als u er geen zwaar materieel op wilt plaatsen.