Freelancerspot

Als ondernemer kan je haast niet zonder de Freelancerspot. Dit is een platform waar meerdere interessante zaken op staan. Denk bijvoorbeeld aan algemene zaken, maar ook interessante weetjes over marketing en administratie zijn hier te vinden. Over het algemeen weet je als ondernemer wel veel dingen, maar wat ik hier allemaal te weten ben gekomen daar stond ik echt van te kijken.

Vooral de bepaalde blogs die onder het kopje algemeen zijn te vinden, spreken mij bijzonder aan. Hier heb ik veel interessante tips gekregen waarmee ik aan de slag ben gegaan.

Freelancerspot

Neem ook een kijkje op Freelancerspot

Omdat ik al meerdere belangrijke zaken en tips van dit platform af heb kunnen halen, ben ik hierover zeer te spreken. Ook ben ik hierdoor met andere ondernemers in contact gekomen en heb zo details kunnen uitwisselen. De verschillende tips die ik hier heb gelezen heb ik ook in mij eigen praktijk kunnen uitvoeren en ik kan zeggen met heel veel succes.

Nog nooit ben ik zo tevreden over een site geweest, als deze. Want hier staan zoveel interessante en leuke tips op, die moet iedere ondernemer, freelancer of zzp’er kunnen lezen. Door de tips die hier te vinden zijn, heb ik een heel andere kijk op bepaalde zaken gekregen. Een voorbeeld kan ik hiervan geven en dat is het inrichten van een thuis kantoor. Vooral omdat ik vaak thuis nog bepaalde zaken moet afhandelen is een kantoor aan huis echt een geweldige optie. De blog die ik hier heb gelezen heeft mij dan ook goed geholpen met heet inrichten van deze kamer.