Ga ervoor en Suit Up now!

Suit up now

Suit up now

Jezelf comfortabel voelen in bedrijfskleding is erg belangrijk dus Suit up now met de bedrijfskleren van Suit Up. In 2010 hebben Roel Mangnus en Evert van Bergen hun passie voor fashion & lifestyle omgezet in een bedrijf. Suit Up, een bedrijf dat kledingconcepten bedenkt en produceert. Nu zijn ze uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer de 500 klanten. Voor een succesvol totaalplaatje is de toewijding en betrokkenheid van ieder teamlid noodzakelijk. Deze zijn alleen op te brengen als er met plezier gewerkt wordt. Voor de toekomst hebben wij geconcludeerd dat duurzaam en concepting steeds centraler komen te staan.

De kernwaarden

Beleving, impact en oplossingsgericht dat zijn onze kernwaarden. De beleving die je hebt bij een merk bepaald de waarde ervan. Bij de kleding van Suit Up wordt de beleving rondom uw merk nog beter.  Wij willen onze kleding door middel van sterke concepten uw verhaal laten vertellen. De impact die bedrijfskleding heeft op jouw merk kan heel groot zijn, daarom wil Suit Up het verschil maken. Zaken doen met Suit Up moet dan ook altijd duidelijk resultaat opleveren. Als jij tegen problemen aanloopt is Suit Up er om met jou mee te denken over de oplossing. Ongeacht of u kleding elders betrekt of klant bij ons bent. Ze willen je altijd helpen.

De twee concepten van Suit Up

Ze werken met twee concepten, styling (vanaf 20 personen) en design (vanaf 200 personen). Deze twee concepten zijn gebaseerd op de twee belangrijkste vragen in de markt. Een daarvan is snelle levering en de andere is behoeft aan originaliteit.