Ga met de tijd mee en kies voor lockers met cijferslot.

locker 6

Als we zeggen dat we met alles mee moeten met de tijd. Dan bedoelen we dat ook echt! Want door alle nieuwe ontwikkelingen in wereld, raken bepaalde goederen en diensten gedateerd. Dit geldt ook voor het beveiligen van eigendommen door middel van lockers. Hierin ben je ook genoodzaakt als bedrijf of bijvoorbeeld een pretpark of zwembad om mee te gaan met de tijd en over te stappen van de ouderwetse lockers naar een locker met cijferslot.

Wat kan je allemaal met zo’n locker met cijferslot?

Wanneer je dus overstapt naar een locker met cijferslot biedt dit je veel kansen. Het is ten eerste een stuk gebruiksvriendelijker, maar ook scheelt het veel gedoe en tijd voor jou als eigenaar van deze lockers. Want met die eerdere lockers moest je altijd werken met bepaalde druppels, sleutels, badges of misschien nog wel muntgeld. Dit raakte men altijd kwijt, waardoor jij als eigenaar het weer kon oplossen. Het gebruik maken van een locker met cijferslot bespaart je dus veel tijd en vermindert het bovengenoemde risico. Deze locker is zo gebruiksvriendelijk omdat die heel eenvoudig is open te maken en weer te sluiten door middel van dat cijferslot. Dat cijferslot bestaat uit vier cijfers, maar ook is er de mogelijkheid om te deze te personaliseren. Als je veel werkt met flexwerkers, is het genereren van automatische codes ideaal. Verder kan je ook functionaliteiten als een maximale gebruiksduur instellen, om het gebruik van jouw lockers te optimaliseren.

Niet alleen functioneel, maar ook met een goede look

De locker met cijferslot is dus ontzettend functioneel, maar is daarentegen ook nog voorzien van een mooi jasje. Zo zijn deze lockers in verschillende materialen verkrijgbaar. Dit zijn: houten lockers, metalen lockers, stalen lockers of volkern lockers. Zo weet je dus zeker dat je de komende tijd goed zit met deze lockers. En ze zien er nog goed uit ook!