Gebruik je kennis bij de Bitcoin

Voordat je Bitcoin kopen gaat is het niet onverstandig om je eigen te verdiepen in het product, wat de voor en nadelen zijn. Het is algemeen bekend dat de Bitcoin niet geschikt is voor te beleggen op de korte termijn, voor de lange termijn is het een prima middel om in te investeren. Veel mensen schrikken als ze grote wisselingen zien bij de waarde van de Bitcoin, echter iedere keer komt de Bitcoin weer sterk in waarde terug. Dit hebben we al meerdere keren gezien in de afgelopen jaren, beleggers die al langer betrokken zijn bij de Bitcoin hebben dit ook bevestigd.

Bitcoin kopen

Bitcoin en de beleggers

Beleggers van Bitcoin beschouwen de munt als een soort van verzekering tegen het huidige financiële systeem. Het verloop van de koers van de Bitcoin zorgt voor grote twijfels bij nieuwe beleggers, een slimme handelaar kan door de schommelingen goede zaken doen. Bekijk je de koers op de lange termijn dan zul je zien dat er wel een opwaartse trend is te zien, er wordt verwacht dat deze trend door zal zetten de aankomende jaren. Aankomende jaren zal de schaarste ook een grote rol gaan spelen van de waarde van de Bitcoin.

Bitcoin kopen

Waar kun je veilig Bitcoins kopen

In Nederland zijn we niet afhankelijk van buitenlandse bedrijven om te handelen in Bitcoins. Gelukkig kunnen we relatief eenvoudig en op een veilige manier aan de Bitcoin komen bij een Nederlandse handelaar in Bitcoins. Wil je Bitcoins verhandelen dan kun je ook bij deze partijen terecht. Met Ideal kun je bij de meeste handelaren eenvoudig betalen, het is wel verstandig je eigen daar ook een klein beetje in te verdiepen. Bitcoin is complex, zeker voor de beginnende belegger is het nodig om precies de werking te weten en de consequenties wanneer je belegd in de munt.