Ik heb al een aantal jaar een eigen snoepwinkel en de winkel loopt ontzettend goed. Ik was vroeger altijd al gek op snoep en ik vind het dan ook geweldig om nu de eigenaresse te zijn van een winkel vol lekkernijen. Wat ik ook heel erg leuk vind aan het hebben van een snoepwinkel is dat ik veel verschillende soorten klanten trek. Ik heb vaak kinderen in de winkel omdat kinderen nou eenmaal gek zijn op snoepgoed. Toch zijn er ook vaak oudere mensen bij mij in de winkel en ik krijg ook vaak de vraag of ik een verjaardagspakket voor iemand kan samenstellen. Ook ben ik de laatste tijd meer bezig met het verpakken van het snoepgoed waardoor het langer houdbaar is. Ik wilde heel graag doypack verpakkingen aanschaffen. Deze zorgen ervoor dat het snoepgoed luchtdicht verpakt is en dit is van groot belang. Ik ben op het internet gaan zoeken naar waar ik doypack verpakkingen kon kopen. Ik kwam al snel terecht op de site van viv.nl en hier heb ik een bestelling kunnen doen.

doypack verpakkingen kopen via deze site

Ik ben heel erg blij dat ik via het internet op deze site terecht ben gekomen. De doypack verpakkingen die ik heb besteld zijn van erg goede kwaliteit en daarom ben ik heel erg blij dat via deze site heb besteld. Wat ik ook heel erg fijn vond was dat het contact met de medewerkers van dit bedrijf heel erg goed was. Ze konden mij heel erg goed helpen met het inschatten van hoeveelheden en afmetingen en deze behulpzaamheid kon ik erg waarderen.

Zeker een fijne samenwerking

Als u nou ook doypack verpakkingen wilt aanschaffen dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de informatie eens goed door te lezen
  • bij vragen vooral contact op te nemen met dit bedrijf