Geen lekkage dankzij goede vloeren horeca

vloeren horeca

Niet veiligvloeren horeca

Tot voor kort had ik vaak last van wateroverlast, maar sinds ik deze nieuwe vloeren horeca heb, heb ik nergens meer last van. Deze hebben namelijk een hele hoge plint van maar liefs 6 centimeter en zijn door hun afwerking waterdicht. Alles wat er toch op blijft liggen, kan ik gemakkelijk opruimen met een doekje. Wat verder erg prettig is, is dat wanneer er iets ligt het niet glad wordt. Zo kunnen al mijn medewerkers goed hun werk doen en hoeft niemand zich zorgen te maken over ongelukken. Hiervoor hadden wij wel eens last van gladheid, maar gelukkig is er toen nooit iets gebeurd. De voornaamste reden waarom wij de vorige door deze nieuwe hebben vervangen is doordat deze niet meer brandveilig was. Hij is een keertje in de fik gevlogen door een oven die erg hoog stond. Toen stond ineens de hele keuken blauw van de rook en was het helemaal gaan smeulen. De brandweer hoefde gelukkig niet te komen, maar het was wel schrikken. Ook de rookschade was toen heel erg groot.

Alles is mogelijkvloeren horeca

Inmiddels hebben wij nieuwe pvc vloeren voor in mijn horeca bedrijf. Daar ben ik ongelofelijk blij mee en ik zou niet meer anders willen. Het ziet er ook gewoon veel mooier uit en voelt heel fijn om op te staan. Mocht jij hier nu ook interesse in hebben voor jouw onderneming, neem dan zeker een kijkje op de website van het Vloerenhuis. Zij hebben een enorm assortiment en de mogelijkheden zijn eindeloos.