Ben je op zoek naar een glasplaat op maat? Met een combinatie van gehard en gelaagd glas heb je de beste kwaliteiten van twee individuele glassoorten. Met de combinatie geniet je van de veiligheid van gelaagd glas en de kracht van gehard glas. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige combinatie. Door het geharde en gelaagde glas wordt gebroken glas bijeen gehouden bij een breuk. Deze combinatie is dus ideaal in een situatie waarin glas extra sterk moet zijn. Het wordt vaak gebruik bij doorvalveilige situaties, zoals bij glazen traptreden. Zo weet je zeker dat jouw glascombinatie veilig is.

Glasplaat op maat

Een extra mogelijkheid is om een glasplaat op maat te bestellen. De glascombinatie is beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes, variërend van 44.2 tot 88.2 millimeter. Zo weet je zeker dat de glascombinatie past in jouw kozijnen. Het is een veelzijdige glassoort, omdat het toe te passen is in verschillende kozijnen. In tegenstelling tot de meeste soorten glas, wordt de combinatie van gehard/gelaagd glas met afgewerkte randen bij je afgeleverd. Zo zijn de glasplaten op maat direct klaar voor plaatsing.

Kenmerken

Ben je benieuwd naar de kenmerken van gehard/gelaagd glas? Dit glas bestaat uit twee of meer glasbladen. De opbouw van deze samenstelling bepaalt het veiligheidsniveau. En wist je ook dat deze glascombinatie de geluidsisolatie verbeterd en bescherming biedt tegen Uv-straling. Wanneer je een glasplaat op maat koopt ben je verzekerd van glas van goede kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je gegarandeerd zijn van veilig glas? De combinatie van gehard/gelaagd glas kan op alle plekken worden toegepast, waarin het niet wenselijk is dat er een breuk in het raam komt. Heb je interesse en wil je een glasplaat op maat bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden van Glasgigant. Je kunt jouw vragen stellen via de telefoon of door een mailtje te sturen. En bestellen? Dat gaat ook heel gemakkelijk. Door de drie stappen te doorlopen kun je snel je bestelling plaatsen en heb je binnen vijf werkdagen jouw bestelling in huis.