Goedkopere energie voor MKB En ZZP

Als middenkleinbedrijf ben je altijd op zoek naar manier om de kosten laag te houden. Maar wist je dat je ook op je energierekening flink kunt besparen? Vaak kun je door middel van elektra vergelijken zakelijk al heel wat wijzer worden over je opties. Zo zal je er in veel gevallen achter komen dat je huidige energieleverancier niet de beste keuze is. Maar welke leverancier kies je dan? Het is verleidelijk om te kiezen voor de aanbieder met de laagste prijs. Maar ook hier kunnen weer haken en ogen aan zitten. Want wat als men geen garantie biedt op die lage prijs? Dan is de kans aanwezig dat de aanbieder plotseling een wijziging doorvoert waar jij weinig tegenin kunt brengen. Zo kun je onverwacht voor hele nare verrassingen komen te staan. Je wilt dus wel een leverancier die zekerheid biedt. Er zijn echter nog meer zaken waar je als ondernemer op moet letten bij het aangaan van een nieuw energiecontract:

–           Hoe lang loopt het nieuwe contract?

–           Zijn de gestelde voorwaarden acceptabel?

–           Combineert men aansluitingen?

–           Wat zijn de prijzen?

–           Gaat het om vaste of flexibele prijzen?

–           Wat is je huidige stroomverbruik?

–           Rekent men een speciaal tarief voor dal- of piekuren?

 

Elektra vergelijken zakelijk met de Energiescan

Wil je hulp bij het maken van een goede vergelijking? Dan heb je misschien wel baat bij de Energiescan van Gazprom Energy. Dit bedrijf creëert door middel van de scan duidelijkheid over het stroomverbruik binnen jouw bedrijf en gaat met jou in gesprek zodat jij aan kunt geven wat jouw wensen zijn.

 

Energie op maat

Je kunt ervoor kiezen om Gazprom Energy op basis van deze Energiescan een aanbod op maat te laten doen. Zo weet je zeker dat je een energiecontract hebt waarbij jij profiteert van een stabiel energieproduct tegen een gunstige prijs die altijd gelijk blijft.