IT detachering via Personalprogrammer.nl

Ben je op zoek naar vakkundig IT personaal? Dan kan dat een flinke klus zijn, aangezien goede IT mensen erg schaars zijn in Nederland. De meeste IT’ers hebben al een goede baan, waarvoor het voor werkgevers des te lastiger is om een passend personeelslid te vinden. Gelukkig weten wij een oplossing! Wij raden je aan om gebruik te maken van IT detachering via Personalprogrammer.nl. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het graag uit.

Voordelen Personalprogrammer.nl

Nu vraag je je misschien af waarom het ons wel lukt om aan nieuw IT personeel te komen. Wij hebben een groot netwerk met IT’ers over de grens, namelijk in Macedonië. Hoewel de IT’ers in Nederland schaars zijn, zijn er in Macedonië wel voldoende mensen beschikbaar op de arbeidsmarkt. Als je een werknemer aanneemt via Personalprogrammer.nl dan blijft deze werken vanuit zijn of haar eigen land, maar komt deze wel in dienst van jouw bedrijf. Een groot voordeel hieraan is dat je tot 40% minder werknemerskosten hebt. Daarnaast hoef je zelf niet te zoeken naar geschikt personeel, zodat jij zelf meer tijd overhoudt voor andere zaken. Ook kun je elke twee maanden een overeenkomst beëindigen. Dit is voornamelijk handig als je op zoek bent naar een developer voor een korte tijd.

Meer weten?

Heb je nog op korte termijn iemand nodig die IT werkzaamheden kan verrichten binnen jouw bedrijf? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Personalprogrammer.nl. Via de website ontdek je meteen waar de specialisten je mee kunnen helpen. We voeren graag IT detachering uit zodat we snel iemand hebben gevonden die jouw team kan versterken.