Jaagers.com voor een upgrade naar Magento 2

Jaagers.com heeft ons bedrijf geholpen om te upgraden naar Magento 2. Lange tijd hebben we onze webwinkel nog laten draaien op een oudere versie van Magento, maar uiteindelijk is dit niet meer houdbaar. Om de upgrade naar Magento 2 uit te voeren hebben we Jaagers.com in de arm genomen.

Aanpak Jaagers.com bij het implementeren van de overgang naar Magento 2

Jaagers heeft ons bedrijf bijzonder goed geadviseerd met de overstap rondom Magento 2. Vooraf heeft het bedrijf ons geadviseerd over de gevolgen van een overstap en de aanpassingen die nodig waren goed in kaart gebracht. Vervolgens konden wij de overgang, min of meer, uit handen geven en heeft Jaagers de overgang verder geregeld.

Inmiddels zijn we enkele maanden verder en zijn we bijzonder tevreden over de overstap naar deze nieuwe versie van Magento. Het systeem draait aanmerkelijk stabieler en is zeker sneller. De resultaten van de overstap naar de nieuwe versie van Magento merken we zeker, omdat onze site nu sneller is. Dit zorgt voor een hogere conversie en een betere weergave in de zoekmachines.

Jaagers.com zorgt voor duidelijkheid vooraf

Wij zijn vooral tevreden op de manier waarop Jaagers.com de gevolgen van een overstap naar Magento 2 in kaart heeft gebracht en de problemen die dit met zich meebracht heeft geëlimineerd. Duidelijk is dat deze partij kennis van zaken heeft en meer dan voldoende in staat is om een dergelijke overstap succesvol te laten verlopen. Daarnaast waarderen wij de korte lijntjes die dit bedrijf heeft zonder meer, op deze manier duurt een overstap niet onnodig lang.