Kijk hier eens voor al jouw multi copy

multicopy

multicopyIk ging op zoek naar de mogelijkheid tot multi copy in de omgeving van mijn onderneming. Ik wilde namelijk voor een beurs verschillende dingen laten printen. Het is namelijk zo dat ik pas net begonnen ben en daarom geen budget heb om een eigen printer te kopen. Dit is erg duur, maar wil ik in de toekomst wel gaan aanschaffen. Voor nu is het echter nog niet mogelijk en daarom ga ik het gewoon uitbesteden. Daarvoor wilde ik wel voor de beste van de beste gaan, omdat een eerste indruk maken maar 1 keer gaat. In mijn stand wil ik namelijk verschillende dingen hebben liggen zoals flyers en brochures. Deze moeten ook nog worden gemaakt, dus zij moeten ook verstand hebben van ontwerpen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Uiteindelijk ben ik bij EPC Graphic terecht en zij hebben mij toen ongelofelijk goed geholpen. Ik wist namelijk niet zo goed waar ik moest beginnen in dit hele proces en zij hebben mij daar heel erg in begeleid. Degene die het uiteindelijk in elkaar heeft gezet, weet echt waar hij het over heeft. Het is precies geworden zoals ik wilde en ik had het niet mooier kunnen dromen. Mocht jij ook hiernaar op zoek zijn, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website. Eigenlijk is alles wat jij in jouw gedachten hebt hier mogelijk. Jij kunt het zo gek maken als jij zelf wilt. De kosten heb ik geprobeerd om laag te houden en uiteindelijk heb ik nog minder betaald dan ik had begroot.

multicopy