Meer gasten met de juiste horeca inrichting?

horeca inrichting

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar wist je dat de juiste horeca inrichting meer gasten trekt. Gasten willen nu eenmaal in een prachtige restaurant genieten van het diner. Door hier rekening mee te houden tijdens het inrichten van het restaurant, houdt je indirect rekening met jouw gasten.

horeca inrichting

Nieuwe vloer?

Ben jij toevallig opzoek naar een nieuwe horeca vloer voor in de keuken? Dan dien je met een tal van aspecten rekening mee te houden. Denk hierbij aan het feit dat jouw vloer waterdicht dient te zijn. Er mag geen scheuren of kieren in deze vloer zitten. Dit is puur wegens de HACCP- norm. Het is nu eenmaal belangrijk om hier rekening mee te houden aangezien de keuringsdienst van waarde eens langs komt om het een en ander te bekijken. Hier zal je een goedkeuring over krijgen of juist niet. Indien het niet wordt goedgekeurd, dan bestaat de kans groot dat je een waarschuwing krijgt of in het ergste geval dien je de deuren dicht te doen. Pas wanneer jij alles op orde hebt en hier een goedkeuring voor is gekomen, dan mag de deur weer open voor gasten.

horeca inrichting

Mocht jij een betrouwbare en zeer geschikte vloer zoeken. Dan raad ik je aan om eens op de website van pvcvloerenhuis.nl. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van vloeren. Tevens hanteren zij ook zeer geschikte bedragen! Geschikte horeca inrichting voor genietende gasten wilt toch iedereen?