Raamdecoratie Eindhoven gezocht?

Goede raamdecoratie Eindhoven gezocht? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Glance & Vision! Vanaf het moment dat wij een winkel hebben kunnen kopen zijn wij al druk met verbouwen. De muren krijgen een andere kleur en de schappen in de winkel worden vervangen voor nieuwe exemplaren. Echter zit ik nog steeds te bedenken wat wij met onze ramen gaan doen. Er zitten aardige grote ramen in het pand en daar moet uiteraard wel iets mee gedaan worden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar tips om te gebruiken. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Glance & Vision.

raamdecoratie Eindhoven

Dankzij raamdecoratie Eindhoven zijn wij geholpen

Wij hebben ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Zo konden zij onze ramen bekijken voor een goede indicatie. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf is bij ons langs geweest en heeft een goede indicatie gekregen. Aan het einde van de middag kreeg ik al snel een offerte retour. Hier tevens ook een voorstel hoe dat zij het zouden doen. Voor ons was dit perfect en wij hebben ervoor gekozen om hier akkoord op te geven.

Uiteraard moesten zij nog wel even wachten totdat zij bij ons aan de slag konden gaan. De verbouwing is nog niet klaar waardoor zij even moesten wachten. Al met al ben ik in ieder geval onwijs tevreden over de goede service die zij verlenen. Zij bieden trouwens ook de mogelijkheid om onze bedrijfswagen te plakken met het logo.