Raamstickers ontwerpen voor je huis of kantoor

raamstickers ontwerpen

Wist je dat raamstickers helemaal terug zijn van weggeweest? Raamstickers ontwerpen is hipper dan ooit en het is een leuke manier om je huis of kantoor op te fleuren. Op kantoor kun je iets doen met de huiskleuren van je bedrijf of je logo. Thuis kun je de raamstickers gebruiken om simpelweg grote en saaie ramen een nieuw leven in te blazen. Het is in ieder geval voor veel verschillende mensen leuk om eens raamstickers  te overwegen.

raamstickers ontwerpen

Voor de sier

Veel raamstickers zijn in eerste instantie bedoeld voor de sier. Je kunt ze gebruiken om je huis een leuke uitstraling te geven. Dat kan natuurlijk ook tijdelijk zijn. Je kunt bijvoorbeeld stickers plakken als er iemand jarig is of als er een kindje is geboren. Maar je kunt ook stickers op het raam laten zitten gedurende het hele jaar. Dat kan ter decoratie zijn maar let op: sommige raamstickers hebben ook een functie.

Heet in huis

Heb jij een huis of kantoor waar het in de zomer hartstikke snel heet wordt? Dan zijn er ook speciale raamstickers die helpen de warmte buiten te houden. Ze kaatsen bijvoorbeeld de zon af waardoor de ramen en dus je kamer veel minder snel warm worden. Zo heeft die mooie sticker ook nog een leuke functie! 

Raamstickers tegen pottenkijkers

Er zijn ook raamstickers die wel licht doorlaten maar waar je niet doorheen kunt kijken. Deze zijn ideaal voor mensen die geen pottenkijkers willen. Woon je bijvoorbeeld aan de straat en heb je geen zin in gedoe? Dan is dit een goede optie.