Snackmobiel.nl heeft de beste snackwagens

logosnackwebsite5

Snackmobiel.nl heeft mij enorm goed geholpen voor een buurtfeest. Zonder dit bedrijf wisten wij werkelijk niet wat wij moesten doen. Overigens hebben zij voor onvergetelijke hapjes gezorgd en is alles vers. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik bij Snackmobiel.nl ben gekomen.

Frietwagenimage008-300x200

Voor een buurtfeest van meer dan honderd man hebben wij een leuk idee bedacht. Voor de kinderen wilden wij een speelruimte maken en de buikjes vullen met frietjes. Van de gemeente hebben wij goedkeuring gekregen om de plek van de parkeerplaats vrij te houden voor de faciliteiten. Het enige wat wij nu nog nodig hadden is een springkussen en de catering.

Internet

Op het internet zocht ik naar de verschillende producten. Er zijn veel bedrijven die een goed product aanbieden en die wij vrijwel altijd kunnen gebruiken. Het springkussen hebben wij al gevonden via een buurtbewoner die er een kon regelen. Het enige dat wij nog moesten regelen is de catering. Op gegeven moment kwamen wij uit bij Snackmobiel. Dit bedrijf is veruit de beste cateraar die wij hebben gevonden. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en hebben de beste service. Om direct de mogelijkheden te bespreken met een van de medewerkers van het bedrijf, heb ik hen diezelfde middag nog gebeld.

Contactimage002-300x200

Het contact met de medewerkers verliep soepel. De medewerker denkt graag mee over de mogelijkheden en wij kwamen er al snel uit. Geweldig! Voordat ik het wist hadden wij al de data doorgegeven van het buurtfeest.