Stretchtent op maat laten maken en bestellen

Voor evenementenorganisatoren kunnen de zon en regenbuien roet in het eten gooien. Door een stretchtent op maat te bestellen, voorkomt u dat uw evenement vroegtijdig moet worden beƫindigd of zelfs moet worden afgelast. Een stretchtent biedt bezoekers van uw evenement beschutting tegen de wind, zon en regen. Hoewel de zon bezoekers naar uw evenement kan trekken, kan deze bezoekers ook afschrikken. Als het te warm wordt op een evenemententerrein zullen mensen al snel op zoek gaan naar schaduw. Helaas zijn er op dergelijke terreinen vaak geen of te weinig bomen die deze beschutting kunnen bieden.

Een stretchtent kunt u tegenwoordig online bestellen. Er zijn verschillende aanbieders van op maat gemaakte tenten. Hierbij heeft u niet alleen de mogelijkheid om zelf een formaat voor uw tent te kiezen. Ook kunt u bijvoorbeeld aangeven in welke kleur het tentdoek moet worden aangeleverd! Kiest u voor een neutrale kleur zoals wit of zwart, of geeft u de voorkeur aan een kleur die aansluit bij de huisstijl van uw evenementenbureau?

Voordelen van stretchtent op maat laten maken

Het voornaamste voordeel van een stretchtent op maat laten maken, is dat deze naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte. Een stretchtent voor het bieden van beschutting in de tuin zal bijvoorbeeld vele malen kleiner zijn, dan een stretchtent op een evenemententerrein. Ook het feit dat u zelf een kleur kunt kiezen, maakt een stretchtent op maat laten maken interessant. U wilt immers een tent die past bij het evenement wat u organiseert!