logo-holland-warmte

cv-ketel-holland Binnenkort loopt ons contract af met onze leverancier van de CV ketel. We zijn niet tevreden over dit bedrijf. Daarom willen we overstappen. Het liefst stappen wij over naar Holland Warmte. Holland Warmte is veruit het beste bedrijf, volgens een aantal van mijn kennissen. Zij hebben met dit bedrijf een goede ervaring en willen niet meer samenwerken met een ander bedrijf. Dit wekte natuurlijk veel interesse bij mij. Daarom wilde ik meer over dit bedrijf te weten komen. Hiervoor ging ik het internet op. Ook wilde ik de klantenservice enkele vragen stellen.

Informatiecv-ketel-warmte

Op het internet was de website makkelijk te vinden. De website was zeer gebruiksvriendelijk. Omdat de ervaring met de vorige leverancier niet goed was, had ik dit keer enkele voorwaarden gesteld. Na rond te hebben gekeken op de website en meer informatie te hebben opgehaald, werd het voor mij gauw duidelijk. Hier wilde ik wel mijn CV ketel huren. Het is namelijk ook mogelijk om bij dit bedrijf een CV ketel te huren. De prijs- en kwaliteitsverhouding hiervan is zeer realistisch. Dit was zeer interessant. Nu wilde ik dan ook graag meer informatie voor mijn overige vragen.

Contact

Het contact met Holland Warmte verliep snel en soepel. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en de medewerker stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had en kon mij direct helpen met mijn vragen. Geweldig bedrijf! Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.