Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem zijn er in verschillende modellen te vinden. Via Geran, de specialist in fysieke toegangspoorten, kan je deze bestellen. Afhankelijk waarvoor je een bepaalde poort nodig hebt, is er wel een passend model te vinden. Maar ook een op maat gemaakt model, kan hier worden gerealiseerd. Er zijn hier zoveel mogelijkheden te vinden, daar moet zeker een passend model voor jou tussen staan. Om erachter te komen welk model het beste in jouw bedrijf, of op een terrein zal passen, kan je het beste contact opnemen met Geran. Zij hebben veel product kennis, een zeer grote voorraad en meer dan 25 jaar ervaring.

Maatwerk toegangscontrolesysteem

Voor een groot evenement waren wij op zoek gegaan naar een tijdelijke oplossing. Omdat wij hiervoor toegang vroegen moesten wij het terrein gaan afzetten, zodat er geen ongenodigde gasten het terrein op konden komen. De afzetting was zo geregeld, alleen bij de ingang moesten wij nog een oplossing vinden. Samen met een medewerker van Geran hebben wij naar de vele modellen gekeken en hebben een prachtig tourniquet op een voetplaat uitgezocht. Hier kunnen de mensen die een kaartje hebben gekocht voor het evenement zonder problemen naar binnen lopen. Deze zit in een container, waar ook de medewerker van de kassa in zit.

Toegangscontrolesysteem

Beveiliging van een bedrijfspand

Geran Access Products BV is al heel erg lang actief in de hekkenwereld. Hierdoor hebben zij al meerdere projecten volbracht. ook bij ons kantoor heeft dit bedrijf veel kunnen betekenen. Bij de ingang zitten wel onze medewerkers om de klanten te kunnen helpen en de weg te wijzen binnen ons kantoor. Echter voorheen kon iedereen zo maar doorlopen. Dat was geen fijn idee voor onze medewerkers, vooral omdat er dan opeens een vreemde naast jouw bureau stond. Normaal moet een bezoeker zich aan de balie melden, waarop de betreffende medewerker wordt gebeld om deze persoon op te halen.

Tegenwoordig hebben wij hier een toegangspoort voor staan. Hierdoor kan niet iedereen zomaar doorlopen, alleen maar mensen met een pasje. Een veel fijner en veiliger idee, omdat onbevoegde mensen hier geen toegang meer hebben.

Verschillende toegangstechnieken

Elk bedrijf doet er alles aan om de werkomgeving zo veilig mogelijk te houden. Om te beginnen is de toegang van een bedrijf al een kritiek punt. Wanneer hier geen toegangspoorten staan, kan iedereen het pand betreden. Samen met Geran kan je hier een oplossing voor vinden.