Uitstekende software voor jouw bedrijf!

software-voorraadbeheer

Als je als ondernemer je zaakjes netjes op orde wil hebben dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt het uitlaten besteden en het aan een extern bedrijf overlaten. Je kunt bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan,zoals bij voorraadbeheer. Dat je dan zelf met een pen en papier de voorraad gaat tellen. Dit kost onnodig veel tijd en de kans op verkeerde tellingen is erg aanwezig. Daarom kun je beter investeren in software die dit voor jou gaat regelen. Een applicatie op de computer die de urenregistratie software bevat. Daarnaast kun je ook kiezen om je planning uit te besteden. Een goed verlopende planning maken kost minder tijd met planning software.

Urenregistratie

Urenregistratie is het bijhouden van het aantal bestede  uren aan werk. Vroeger werd dit ook wel gedaan met ponskaarten en een prikklok of werd dit geschreven op papier. Toen kon je letterlijk in- en uitklokken. Tegenwoordig kun je ook werknemers vragen om hun vingerafdrukken. bij het in- en uitklokken houd de werknemer een vinger tegen een scanner en zo klok je in of uit. Een makkelijkere manier is er niet. Het scheelt veel werk en mogelijke fraude met het aantal uren. Het is een overzichtelijke manier die de uren eerlijk registreert.

Planning software

Planning betekent letterlijk het structureren van het probleem en daarvoor een oplossing zoeken. Als je als bedrijf een drukke agenda hebt, dan is het belangrijk om je werknemers goed in te plannen. Zo weten zij wanneer ze op werk verwacht worden en weet jij wanneer wie werkt. Planning kan ook het structureren van opdrachten betekenen. Wat heeft wanneer welke deadline. Vaak kun je het tijdpad, de activiteit/opdracht en de krachten samenvoegen in een planning. Zo is voor iedereen duidelijk wat ze gaan doen, voor welke datum en wie daarvoor gepland staat.