Vacatures juristen kun jij ook op het internet vinden

juridisch

juridisch

Vacatures gezocht

Vorige maand ben ik op zoek gegaan naar vacatures juristen. In eerste instantie zocht ik gewoon op bedrijven die ik in deze sector ken en heb ik daar nagevraagd of er vacatures open staan. Een tijdje had ik geen succes, maar op een gegeven moment kreeg ik de gouden tip. Online zoeken naar vacatures voor juristen! Dat ik daar zelf niet aan gedacht had… Tegenwoordig gebeurt eigenlijk alles op het internet. Al snel had ik gezocht op jurist vacatures via een zoekmachine. De resultaten waren erg breed, van bedrijven tot aan recruiters. Uiteindelijk kwam ik op een website uit die een mooie opsomming heeft van allerlei openstaande vacatures op juridisch gebied. Dit was erg handig want zo kon ik makkelijk zien welke vacatures er in mijn buurt open stonden.

 

Het duurde niet lang voor ik contact op had genomen met verschillende contactpersonen die de vacatures hadden geplaatst. Ik heb erg veel leuke gesprekken gevoerd en ook veel kennis op gedaan. Dit was allemaal in mijn voordeel want in een handomdraai had ik allerlei gesprekken gepland!

 

juridisch

Nieuwe baan gekregen!

Dit zal wel mijn geluksjaar zijn, want in een mum van tijd had ik nieuwe werk als advocaat. Te weten dat er veel bedrijven zijn die mij graag aannemen, is erg prettig. Het werkt goed voor mijn zelfvertrouwen! Tevens gaf het mij een mooie aanleiding een hoger salaris bij bedrijven af te dwingen. Ik had immers veel aanbiedingen gekregen. Al met al ben ik erg goed geholpen door de website met vacatures!