Vergadertrends 2019: vergaderruimte in Arnhem en meer

Meeting

Vergaderruimte in Arnhem een vergadertrend? Klopt. Een externe vergaderlocatie draagt bij aan het succes van je bijeenkomst. De context waarin je vergadert, is namelijk van invloed. We kiezen daarom steeds vaker voor een inspirerende vergaderlocatie in plaats van een geijkte vergaderzaal. We zien nog meer ontwikkelingen in de vergaderbranche.

Staand vergaderen

Zitten is het nieuwe roken. Wie te weinig beweegt, wordt eerder ziek. Tijdens een vergaderdag zit je soms uren achter elkaar. Ook al zit je op de beste stoel bij de mooiste vergaderruimte in Arnhem toch brengt het gezondheidsrisico met zich mee. We zijn ons dat steeds meer bewust. Daarom zie je trend van staand vergaderen. Lopen en bewegen tijdens een bespreking heeft overigens nog een voordeel. Je blijkt tot meer idee├źn te komen.

Vergaderruimte Arnhem

Pauzes, pauzes, pauzes

Ellenlang vergaderen en gefocust blijven is een aanslag op je geest. Je put je brein uit, als hij continu aan moet staan. Daarom zijn pauzes belangrijk. Samen rustig lunchen ontspant en verbindt. Ook bosbaden zijn populair. Deze trend genaamd Shinrin Yoku is overgewaaid uit Japan. Tijdens een meditatieve wandeling word je hoofd leeg en ontstaat er weer ruimte. Nagenoeg elke vergaderruimte in Arnhem is in de buurt van een park. De ideale locatie voor bosbaden.

Duurzame vergaderruimte in Arnhem

Papierloos vergaderen, gezonde voeding en geen verspilling. Duurzaamheid is ook bij vergaderen een aandachtspunt. Bij de lunch zie je steeds vaker salades en gezonde drankjes. De bitterbal verdwijnt langzaam van het toneel. Gezonde happen komen daarvoor in de plaats. Het raam open en de verwarming op de hoogste stand? Het is niet meer van deze tijd. Een beetje vergaderruimte in Arnhem heeft een thermosstaat die zelf te regelen valt. Of anders een duurzaam klimaatsysteem.

Vergaderen

Transparant in kosten

All-in tarieven zijn makkelijk. Je berekent in een handomdraai wat een meeting buiten de deur kost. Maar is het ook voordelig? Een eerlijk tarief is zo opgebouwd dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Geen flip-over of presentatiescherm nodig? Dan wordt dat niet in rekening gebracht. Moest je vroeger bellen of mailen voor de tarieven, tegenwoordig presenteren vergaderlocaties steeds vaker tarieven online. Wel zo transparant en scheelt tijd.