Vind de juiste occasion om te leasen

Ben je op zoek naar een goede occasion die je wilt leasen? Kijk dan eens op de site van Financial Lease Direct. Zij hebben een uitgebreid aanbod van bedrijfswagens maar voorzien ook in personenauto’s.

financial-lease-direct-logo

Waarom kiezen voor financial leasing?

Als je een tweedehands auto wilt aanschaffen kun je kiezen voor financial leasing. Bij deze vorm van leasing word je de economische eigenaar van het vervoermiddel dat je aangeschaft hebt. Dit houdt in dat je de auto uiteraard mag gebruiken, maar ook zelf voor de kosten van de verzekering en het onderhoud verantwoordelijk bent. Het voordeel van financial leasing zit in de teruggave van de btw. Als je de auto aanschaft, betaal je er btw voor. Tijdens de tijd dat je de wagen leaset betaal je maandelijks een vast bedrag zonder btw, want dit heb je bij de aflevering van de auto al gedaan. Bij de eerstvolgende keer dat je belastingaangifte doet kun je de btw terugvorderen van de fiscus. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de factuur van de auto op naam van je bedrijf komt te staan. Je zet de auto op de balans en kunt zo eenvoudig de betaalde btw terugvragen.

personenauto

Mogelijkheden bij Financial Lease Direct

Bij Financial Lease Direct kun je alle auto’s die aangeboden worden bekijken op de website alvorens je een keuze maakt. Het is ook mogelijk de leasepremie te laten berekenen en eenvoudig aan te vragen via de site. Deze berekening kun je gratis en vrijblijvend laten doen. Voor meer informatie kun je bellen, mailen, appen of live chatten met het bedrijf.