Volkswagen Polo velgen worden van btw vrijgesteld

De Volkswagen Polo velgen worden momenteel van alle belastingen vrijgesteld. Dit is besproken in de tweede kamer. Er is namelijk een verhaal naar buiten gekomen dat het bedrijf al jarenlang teveel belasting betaalt en hier nooit wat voor terug heeft gekregen. Het is echt een opluchting voor het bedrijf achter de Volkswagen Polo velgen. Het is een situatie die zich niet zomaar zal oplossen. Het is namelijk zo dat het geld dat teveel werd betaald heel lang gaat duren voordat het geld terugkomt. Zij kunnen dus vragen of de regering een voorschot betaalt om het zo tegen te gaan.

De waarden van het voorstel

Er wordt door de media gezegd dat dit voorstel eens steun in de rug is voor ondernemers binnen Nederland. Ze vinden dat de regering laat zien dat het goed is om je fouten te erkennen. Helaas zijn er ook andere media die aangeven dat het niet goed genoeg is. Zijn vinden namelijk dat het bedrijf achter de Volkswagen Polo velgen een veel hogere vergoeding moet krijgen. We zien op zich het probleem niet maar we weten wel dat de vergoeding een eerste goeie stap is in de juiste richting. Op deze manier verzekerd de regering zich met nieuwe manieren van werken.

Ophef over hoogte tegemoetkoming

Het is dus nog niet zeker of de Volkswagen Polo velgen eigenlijk wel genoegen nemen met het huidige voorstel. Het wordt een situatie waar de zaken niet snel moeten worden afgehandeld. Je hebt immers twee partijen die tevreden moeten zijn met het voorstel. Het lijkt erop dat het bedrijf achter de Volkswagen Polo velgen niet zomaar gaat stoppen met het vragen van een beter voorstel. De regering gaat moeten kijken naar de beste manier om dit op te lossen. Want het is voor vele nog onduidelijk hoe of wat. Volkswagen Polo velgen is nou eenmaal de dupe van een ouderwetse systeemfout.