Voor welk soort raamsticker kies jij?

Raamstickers in jouw huisstijl? Tegenwoordig kan je raamstickers makkelijk zelf online ontwerpen. En dat kan allemaal in de juiste maat en in je eigen huisstijl. Raamstickers in jouw huisstijl kan je snel en simpel maken. Dit doe je door uw eigen unieke raamsticker te realiseren, door teksten en afbeeldingen toe te voegen, zodat het raamsticker perfect past bij je interieur en je huisstijl. Hier hoef je natuurlijk niet een bedrijf voor te zijn. VInd je het als particulier ook leuk om te doen, kijk dan ook zeker goed naar wat je rondom je huis hebt staan als interieur en spullen. 

Raamstickers in verschillende soorten

Heeft u al echte raamstickers in jouw huisstijl ontworpen? Of wil je dat de raamstickers ontworpen wordt door iemand anders? Er zijn genoeg bedrijven die dat voor jou kunnen doen. Maar dan moet u wel nadenken over welk soort materiaal er gebruikt mag worden. Want voordat je dat aangeeft, moet je wel weten wat voor type raamfolie het best bij je past. Want er zijn verschillende soorten. Een raamsticker staat namelijk ook bekend om raamfolie, glasfolie en raamteksten. En raamstickers zijn er dus ook in 6 varianten. De varianten zullen hieronder beschreven worden. Als je nog niet je keuze gemaakt heeft of als je nog twijfelt wat je wilt gaan nemen. Maar waar kan je dan uitkiezen?

Allereerst heb je gesneden raamstickers. Een gesneden raamsticker kan je makkelijk voorzien van naam, huisnummer, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Dan heb je ook nog raamstickers full color. Hier moet je aandenken dat je kiest voor een foto, logo, afbeelding of een illustratie op een raamsticker. Maar wil je dat laatste hebben, maar dan transparant? Dan kan wanneer je kiest voor een transparante raamsticker. En wat ook leuk is aan transparantie is dat je wel contact blijft houden met de ruimte voor en achter het glas.

Meer tijdelijke soorten

Zo heb je ook nog statistische raamstickers. Deze soort stickers worden voornamelijk gebruikt voor een tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels. Statische raamstickers zijn ook wel bekend als statisch hechtende raamfolie. Bedrijven gebruiken dit bijvoorbeeld voor tijdelijke sales activiteiten, promoties en andere mededelingen van tijdelijke aard. En particulieren gebruiken dit soort stickers vaak voor verjaardagen, geboortes of voor feestdagen. 

Wat kan je allemaal doen met een raamsticker?

Raamstickers zijn er dus in 6 varianten. Elke variant raamsticker kan je dus voorzien van een eigen ontwerp met letters, tekst, (bedrijfs)logo, foto, adres, huisnummer, quote, gedicht, bewegwijzering en huisstijl. Een raamsticker of raamteksten kan zelf heel gemakkelijk en snel online ontworpen worden. Vaak kan je daarop een eigen raamsticker op maat, snel en simpel ontwerpen. Want een op maat gesneden raamsticker past eigenlijk perfect in uw interieur en bij uw huisstijl, want daar baseer jij immers je raamsticker op.