Voordelen brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes zijn handig in het gebruik als je regelmatig wat wil versturen. Het is tevens een goedkopere manier van verzenden dan het gebruik van een normaal pakket. Voor een normaal pakket betaal je 5.95 euro en voor een brievenbusdoos is de prijs vanaf 3.80 euro. Het verzenden van een cadeau in een brievenbusdoos is tevens een heel mooie manier om een cadeau op de plaats van bestemming te krijgen, als je niet in de gelegenheid bent om het zelf te brengen, of als complete verrassing. Gebruik in dat geval de brievenbusdoos met opdruk. De opdruk is een fraaie strik en het pakketje ziet er erg verzorgd en feestelijk uit. Een aanrader dus en een goede tip om voortaan je cadeaus op deze manier te versturen.

Brievenbusdoosjes bestellen kan eenvoudig online

Brievenbusdoosjes bestel je eenvoudig online bij deverpakkingswebwinkel.nl. Dit is de enige manier! Telefonisch bestellen of via de e-mail is niet mogelijk. Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij onze artikelen tegen scherpe prijzen kunnen blijven leveren en dat is in jouw voordeel. Maar we kennen nog meer voordelen:

–          snelle levering uit voorraad;
–          staffelprijzen, naarmate je meer bestelt krijg je meer korting, zodat de prijs per artikel lager wordt;
–          veilige manier van verzenden via DHL;
–          geen verzendkosten bij een bestelling in Nederland vanaf 50 euro en geen verzendkosten in België vanaf een bestelling van 100 euro.

Om bovenstaand verhaaltje over de verzendkosten compleet te maken: bij een bestelling minder dan 50 euro in Nederland betaal je 8.50 verzendkosten en in België 12.50 euro.