Wat zijn de voordelen van een beton cire trap?

Wil je je oude trap nieuw leven inblazen? Dan is beton cire zeker een aanrader! Het is snel en eenvoudig aan te brengen. Daarnaast kan je je trap naar je eigen stijl inrichten. Doordat beton cire een sterk product is, staat je trap zo stevig als een huis! Door de betonstuc is de trap slijtvast, dus hij gaat jarenlang mee. De betonstuc is stevig en flexibel en dat straalt de trap ook uit!  Door de toplaag, die op de trap wordt aangebracht, is de trap krasbestendig en kan hij zeker tegen een stootje. Dus lopen maar op die trap! Beton cire heeft een naadloze oppervlakte, dus er komt geen vuil in de kiertjes en gaten vast te zitten. Je beton cire trap is dus gemakkelijk schoon te houden en heeft heel weinig verzorging nodig. Ideaal! Je kunt ook gaan voor toilet stucen.

Welke onderlagen zijn geschikt voor een beton cire trap?

Voor een trap zijn diverse onderlagen te gebruiken. Denk maar aan hout, beton, keramiek, steen of tegels. De lijst is eindeloos. Ook is er geen verschil bij open en dichte trappenhuizen betreft beton cire trappen, alleen de hoeveelheid aan materiaal. De enige voorwaarde is dat de onderlaag egaal moet zijn en de beton cire goed moet kunnen opnemen. Als de beton cire niet goed kan worden opgenomen door de onderlaag, dan blijft de trap nat of droogt het niet mooi egaal op en kunnen er vlekken ontstaan op de oppervlakte. Ook is er dan een kans dat er vuiligheid tussen de beton cire kan komen, dus dat de beton cire snel zijn mooie look verliest. je kunt het beste deze techniek niet gebruiken bij toilet stucen

Een unieke look in het gehele huis!

Regelmatig gebruiken we de trap binnen in een huis. Vaak wordt er niet verder gedacht over het gebruik van de trap. De trap stevig genoeg zijn en wel tegen een stootje kunnen, that’s it. Maar een trap kan zeker een eyecatcher zijn! Met een trap kan je je creativiteit helemaal los laten gaan. De trap verbindt de verdiepingen in het huis, dus je kan ook verschillende stijlen per trap terug laten komen, elke traptrede weer een andere kleur, andere patronen, the sky is the limit! Een beton cire trap geeft je huis een stoere, industriële look die nu helemaal hot is bij alle woontrends. Bang dat jouw kleur er niet bij zit voor de trap? Maak je daar maar geen zorgen om! Er zijn wel duizenden verschillende kleuren voor beton cire, dus er is vast en zeker een passende kleurmatch zo heb je nog wat te doen naast het toilet stucen.