In het nieuwe winkelpand dat ik net in gebruik genomen heb, merkte ik al snel dat het niet meer werkte om met een kassa te werken. Wanneer de klanten namelijk willen betalen, moeten zij vaak lang in de rij staan omdat wij veel gegevens van onze klanten moeten hebben. Omdat wij nu in een groter pand zitten, kunnen er ook meer mensen in de winkel en dat voert de druk dus op. Wij hebben daarom gekeken of wij een andere kassa kopen konden. Wanneer wij een andere kassa kopen konden, dan zouden wij daar graag meer over willen weten omdat wij dit probleem graag wilden oplossen. Wij zijn gaan kijken waar wij konden zoeken wanneer wij een kassa kopen wilden en wij hebben gezien dat wij het beste even naar de site ridderenhertog.nl konden gaan. Deze site werd namelijk door veel mensen aangeraden en ik wilde daarom graag weten of wij hier ook een kassa kopen konden die beter voor ons zou zijn. Ik ben door het aanbod gegaan en ik kan u zeggen dat ik heel enthousiast werd van alles wat ik hier aan info aantrof. Deze mensen zijn het adres voor iedereen die graag een goede kassa kopen wil en ik ben dan ook met een meer dan gemiddelde interesse door de info gegaan. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken, je er zeker van kunt zijn dat je een goede kassa kopen kunt. Deze mensen weten wat ze aanbieden en hebben ook voor heel veel problemen een oplossing gevonden. Ik heb gemerkt dat ik hier een kassa kopen kon die mobiel is. Dat zou ontzettend handig zijn voor ons want dan konden wij met de kassa naar de klanten komen in plaats van de klanten naar de kassa. Ik ben daarom goed gaan kijken welke kassa ik kopen kon en ik heb toen gemerkt dat het niet onverstandig zou zijn om even in contact te treden met deze mensen.

Ik kon hier een uitstekende kassa kopen voor onze winkel

Ik wilde graag een goede kassa kopen en ik ben blij dat ik hier op de site ben gaan kijken. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Daardoor kon ik uiteindelijk een kassa kopen die perfect is voor onze winkel. Onze mensen lopen nu met een klein apparaatje rond waardoor de klant gelijk bij hen kan betalen. Dat is precies wat wij nodig hadden en wij zien dat wij onze klanten beter en sneller kunnen helpen. Dat was precies wat wij nodig hadden.

Wilt u meer zien?

Mocht u ook willen weten of u hier uw nieuwe kassa kopen kunt, dan kunt u gewoon even:

  • Naar de site ridderenhertog.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om te kijken wat men u aanraadt

Wij zijn blij dat wij dankzij deze mensen het probleem in onze winkel hebben weten op te lossen. Ik raad u daarom deze site van harte aan wanneer u ook een nieuw kassasysteem zoekt.