BHV

Iets wat ik al een geruime tijd wil gaan behalen is mijn BHV. Mijn collega’s hebben hier ook oren naar waardoor wij met z’n alle naar onze werkgever zijn gestapt. Op zich hebben wij niet zo veel hulpverleners nodig waardoor wij niet wisten of dat onze werkgever hiermee akkoord zou geven. Door met ons vieren een gesprek aan te gaan met onze leidinggevende kregen wij uiteindelijk toestemming hiervoor. Wij moesten er dan wel voor zorgen dat er een geschikt bedrijf gevonden wordt waar wij dit kunnen behalen. Ikzelf heb voorgedragen om direct op het internet te gaan zoeken. Al vrij snel ben ik op de website van veiligheids-trainingen.nl terecht gekomen. Doordat zij door het gehele land actief zijn met deze cursus ben ik nieuwsgierig geworden.

BHV

Getoond aan mijn werkgever

Mijn collega’s stemde al vrij snel in met dit bedrijf waardoor wij direct naar onze leidinggevende zijn gestapt. Door dit bedrijf voor te dragen aan hen konden zij het zelf bekijken of dat het geschikt is of niet. Al vrij snel werd het voor onze werkgever duidelijk dat de kosten welke zij hanteren aan de lage kant is. Hier was hij erg positief over waardoor wij de toestemming hebben gekregen om onze BHV te mogen behalen.

BHV

Aanstaande woensdag mogen wij volop aan de bak om te gaan leren. Al moet ik wel zeggen dat ik hier onwijs veel zin in heb!