Zoekt u naar windscherm? Klik hier!

xterior-logo

Op een vroege morgen kwam ik erachter dat het windscherm die ons terras afdekte was beschadigd. Dit was hoogstwaarschijnlijk op een avond gebeurd door een voorbijganger die hier tegenop is gebotst. We konden via de camera beelden er helaas niet achter komen wie dit heeft gedaan. Het windscherm moest dan ook vervangen worden. Zo bleek de schade toch beperkt. Mijn baas gaf aan mij de opdracht om meer informatie te zoeken over de verschillende nieuwe windschermen. Hij wilde eventueel ook kijken naar een nieuw terras.

Netwerkgypsy-terrasschermen-xterior

Het leek me verstandig om te vragen aan vrienden en familie of ze wisten waar ik voor deze opdracht terecht kon. Er kwamen verschillende bedrijven naar voren die mij mogelijk kunnen helpen. Toch is er maar een bedrijf die ons als beste kon helpen, en dat is Xterior. Zij zijn veruit het beste in wat ze doen en voldoen ook aan mijn voorwaarden. Ze hebben namelijk een scherpe prijs- en kwaliteitsverhouding en verzorgen ook nog eens complete terrassen. Dit is precies wat ik wilde. Ik had besloten om contact op te nemen met het bedrijf om de verschillende opties te bespreken.

Contactsalvia-terrasschermen-xterior

Het contact met het bedrijf verliep soepel. Ze wisten duidelijk waar ze aan toe waren en konden ons goed helpen. Dit bedrijf levert niet alleen producten, maar ook nog eens een uitstekende service. Ze dachten namelijk goed mee met het complete terras. Dit scheelde mijn baas een hoop tijd en geld, en wilde de opdracht hier neerleggen. Geweldig bedrijf! Ze hebben ons enorm goed geholpen.